Рефрактометр 3 в 1 для винограду

Рефрактометр 3 в 1 для винограду

Рефрактометр 3 в 1 для винограду від компанії Premium - фото 1
1 664,13 ₴ 1 751,72 ₴
-5%
В наявності

Доставка

Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

Оплата на картку «Приватбанк»
Оплата на картку «Приватбанк»
Післяплата
Післяплата
Оплата на картку «Monobank»

Характеристики

Код товару
760475016
Виробник
Бома
Терміни дії знижки
з 06.09.2024 по 05.12.2024

Опис

Діапазон вимірювання: 0-25% за об'ємом, 0-40% за шкалою бронса, 0-22 за шкалою Боме Мінімальне ділення: 0,2% за об'ємом, 0,2% за шкалою Бриксу Точність: ±0,2% за об'ємом, ±0,2% за шкалою Брикса (ATC) Діапазон температурної компенсації: 10 °C - 30 °C Довжина: 170 мм Вага: 130 г Міцна алюмінієва конструкція, міцна та довговічна. Виготовлений з алюмінію та гуми найвищої якості, що робить його легким. Накладка з м'якої та зручної нековзної гуми Простота фокусування й калібрування, простота використання. Принцип технології: наприклад, сахарозмір загалом використовує світло, щоб викликати заломлення, коли він входить до іншого середовища з одного середовища, і ставлення синуса кута падіння завжди. Це співвідношення називається показником заломлення. Вміст розчинної речовини в розчині цукру пропорційно показнику заломлення в нормальному середовищі, і можна визначити показник заломлення розчину цукру, щоб сахарозмір/рефрактометр роздав перевагу концентрації цукру. Метод роботи: Помістіть кілька крапель тестованого зразка на головну призму, закрийте пластину денного світла та перевірте покасування. Зніміть показівку там, де гранічна синя та біла лінії перетинають градуйовану шкалу. Шкала забезпечить пряме зчитування концентрації. Калібрування: 1. Відкрийте пластину денного світла та капніть 2-3 краплі дистильованої води на головну призму. 2. Тримайте пластину денного світла в напрямку джерела світла та дивіться в окуляр. 3. Подивіться в окуляр і поверніть калібрувальний гвинт доти, поки межа між верхнім синім полем і нижнім білим полем не збігається точно на нульовій шкалі.